top of page

Nieuws

Durven jullie weer de strijd aan te gaan?


Dat was de vraag na twee jaar, want door corona kon de quiz niet doorgaan … en jaar hoor 52 ploegen namen deel aan de “algemene kennisquiz van Natuurpunt Herent” ten voordele van de natuurreservaten Kastanjebos, Molenbeekvallei en Ter Neppen.

Dit jaar ging de quiz door in de Warotzaal, Warotstraat in Winksele en niet zoals voordien in de gemeenteschool Toverveld. Nog een wijziging dit jaar waren de prijzen. Er waren acht hoofdprijzen, deze gingen naar de 8 eerste ploegen. Per ploeg mocht één persoon tussen de hoofdprijzen kiezen en de rest van de ploeg kon kiezen aan de overvolle prijzentafel. De ploeg “Het Smelleken” kaapte de eerste prijs, vervolgens als tweede “De Wandelaar”, derde prijs ging naar “De Boomklevers”, vierde “Plezante Peren” gevolgd op de vijfde plaats “Charmant, Slim en Knap”, de zesde plaats was voor “De Marters”, zevende “Duo Dom” en de achtste plaats was voor “Kruidenpot”. Waar halen ze toch al die ploegnamen?

Dank aan alle quizers en helpers en tot in 2023! Wil je de volledige uitslag zien klik hier.

Foto's klik hier.

Onze volgende activiteit is: Frisse-neus wandeling + 40 jaar Natuurpunt Herent op 8 januari 2023 Nieuw in 2023 “Kaas-, bier- en wijnavond op 11 maart 2023 Meer info op www.natuurpunt-herent.be

15 weergaven

댓글


bottom of page