top of page
giftenpaginaNPHerent.jpg

Laat de natuur in Herent verder groeien

 

Natuur in Herent is belangrijk 

De afgelopen maanden zagen wij het aantal wandelaars in onze natuurgebieden sterk toenemen. Dat is niet verwonderlijk. De natuur is in deze bijzondere tijden een ideale plek om er even tussenuit te zijn en je hoofd leeg te maken. Het is een plek vol verrassingen waar elk seizoen iets te beleven valt.

Natuur beschermen

De vrijwilligers van Natuurpunt Herent zetten zich dagelijks in om zoveel mogelijk natuur te beschermen. Zo werd er recent bijkomend bos en weiland aangekocht in het Kastanjebos. Natuur dat vanaf nu permanent beschermd is. 

Natuur verbinden

Onze droom is om de natuurgebieden in Herent verder te laten groeien en te verbinden. Deze verbindingen zijn belangrijk om de overlevingskansen van heel wat planten en dieren te garanderen. Maar extra natuur aankopen kost geld.


Jouw steun is nodig

Voor onze afdeling was en is het dit jaar moeilijk om activiteiten die centen bijeenbrengen te organiseren. Daarom vragen we je om een gift te storten voor die aankopen van vandaag en de volgende jaren in onze gemeente.

Extra belastingvoordeel

Goed nieuws is er voor de belastingvermindering als je dit jaar (2020) een gift stort. Voor een gift vanaf 40 euro krijg je 60% van het bedrag terug. Als je bijvoorbeeld 100 euro stort, krijg je 60 euro terug via de belastingsaangifte van 2021.

Natuurpunt Oos-Brabant verdubbeld jouw gift!

Ter ere van haar jubileum zal Natuurpunt Oost-Brabant onze actie extra ondersteunen. Elke gift voor ons project zal vanuit het natuurfonds van Natuurpunt Oost-Brabant verdubbeld worden. 

bottom of page