top of page

Help mee

 

Wil je je actief inzetten voor Natuurpunt Herent of voor Natuurpunt in het algemeen? Dat kan! Er bestaan verschillende mogelijkheden om je steentje bij te dragen. Ontdek de mogelijkheden hieronder!

Herent telde eind 2019, maar liefst 692 gezinnen die lid zijn van Natuurpunt. Over heel Vlaanderen telden we meer dan 114.000 gezinnen die Natuurpunt steunen. Nog geen lid? Sluit je aan bij de grootste natuurfamilie en bescherm de natuur in Herent. Lid ben je al voor 30 euro en is geldig voor heel het gezin.


Tip: Word lid via de knop hieronder. Zo geef onze lokale afdeling een extra steuntje in de rug.

Ledenvoordelen

 

  • Fiets- en wandelgids met de mooiste natuurgebieden in Vlaanderen

  • Natuur.blad: tijdschrift vol tips en informatie over natuur

  • Korting bij onze partners zoals A.S. Adventure en Schoenen Torfs

Natuurpunt draagt haar vrijwilligers op handen! Steek jij graag je handen uit de mouwen? Letterlijk of figuurlijk? Ontdek dan snel wat je voor de natuur kan betekenen!

Wil je Natuurpunt Herent helpen? Dat kan! Extra krachten zijn altijd welkom. Neem contact op met Natuurpunt Herent of ontdek onze 10 redenen om mee te helpen met ons beheerteam.

 

Wil je graag aan de slag op het centraal secretariaat van Natuurpunt in Mechelen of ergens anders? Neem dan een kijkje op de website van Natuurpunt.

Natuurpunt is actief in bijna 500 aankoopprojecten in heel Vlaanderen en Brussel. Daarnaast ondersteunen we ook enkele buitenlandse projecten. Aankopen van grond blijft nog steeds de meest duurzame maar ook dure oplossing om de natuur te behouden.

Je kan een gift doen voor een bepaald project of voor een bepaald natuurgebied. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

Je kunt Natuurpunt steunen met een gift op rekeningnummer IBAN BE56 2930 2120 7588 – BIC  GEBABEBB. Wil je een specifiek natuurgebied in Herent steunen, vermeld dan zeker het projectnummer of de naam van het natuurgebied in je mededeling. Giften kan je ook meteen online storten (klik op de links hieronder).

 

Voor de natuurgebieden in Herent:

 

Bedrijven en ondernemingen uit de regio kunnen Natuurpunt Herent op verschillende manieren ondersteunen.

 

Hoe?

 

  • Evenementen ondersteunen

  • Daguitstap voor het personeel organiseren.

  • Een ledenvoordeel aanbieden voor leden van Natuurpunt

  • Een fondsenwervende actie ondernemen voor onze afdeling

 

Heb je interesse of een voorstel? Neem contact met ons op

bottom of page