top of page

Nieuws

Crowdfunding nieuwe vogelkijkhut

De brand die woensdagavond 10 februari de vogelkijkhut aan de Molenbeekvallei in as legde, zorgde voor grote verbijstering en verdriet bij iedereen. De vogelkijkhut stond er nog maar anderhalf jaar en was een geliefde trekpleister voor wandelaars, vogelkijkers en fotografen. De hut was ook ingericht speciaal voor fotografen, zodat die de mooiste foto's konden maken.

Maar in die tijd werden er al tal van mooie en bijzondere waarnemingen verricht. De hut was dan ook heel populair bij vele natuurliefhebbers. Zo kon het grote publiek vorig jaar kennismaken met de familie Lepelaars die er neerstreek.

Helaas sloeg echter het noodlot toe en brandde de hut helemaal af. De politie doet het nodige onderzoek, maar kwaadwillig opzet of niet, de vogelkijkhut zal erg gemist worden!

De vrijwilligers van Natuurpunt blijven echter nooit bij de pakken zitten en willen zo snel mogelijk een nieuwe hut bouwen, liefst voor het aankomende broedseizoen. En jij kan helpen met het verzamelen van de nodige fondsen. Wil je graag steunen? Stort dan vandaag nog je bijdrage op rekeningnummer BE56 2930 2120 7588 met vermelding van 9936A -vogelkijkhut. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar. Of check onze actiepagina: https://iksteun.natuurpunt.be/project/29665

Hopelijk kunnen we snel weer genieten van het vogelspektakel aan de Molenbeekvijver!


114 weergaven

Comments


bottom of page