top of page

Nieuws

Bestel je zomerse ontbijt- of picknickmand

Bijgewerkt op: 9 jun. 2022

Vier de zomer en steun de natuur Op 21 juni is het zomerzonnewende. De langste dag van het jaar en meteen ook de start van de zomer. En zeg nu zelf, hoe kan je beter de zomer starten dan met een heerlijk ontbijt of een zomerse picknick in de natuur? Daarom stelden we voor jullie overheerlijke ontbijt- en picknickmanden samen, met een mix van duurzame, lokale, biologische, huisgemaakte en/of fairtrade producten. De opbrengst gaat integraal naar de bescherming van de natuur in Herent.


Praktisch Na je bestelling ontvang je een e-mail met de betaalinstructies. Je bestelling is pas compleet wanneer we de betaling hebben ontvangen. Bestellen kan tot en met zondag 12 juni. Afhalen op 19 juni Je bestelling kan afgehaald worden in de Warotzaal (Warotstraat) in Winksele op zondag 19 juni tussen 8.30 uur en 13 uur.


Deze ontbijt- en picknickmanden zijn ons alternatief voor het vegetarisch eetfestijn dat we al enkele keren niet meer hebben kunnen organiseren.

De producten worden geleverd in een stevige papieren draagtas (geen mand).

 

Of steun onze natuurgebieden met een gift


Geen zin in een ontbijt of geen tijd voor een picknick? Geen probleem. Je kan onze natuurgebieden ook steunen met een gift.


Stort je gift op de reservatenrekening van Natuurpunt: IBAN BE56 2930 2120 7588 . Wil je een specifiek natuurgebied in Herent steunen, vermeld dan zeker het projectnummer of de naam van het natuurgebied in je mededeling. Giften kan je ook meteen online storten (klik op de links hieronder).

Voor de natuurgebieden in Herent:


Giften op de reservatenrekening zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro444 weergaven

Comments


bottom of page