top of page

Nieuws

Natuur, een belangrijk goed!

Natuur is een belangrijk goed, het feit dat tijdens de Coronacrisis het aantal leden van deze groep (natuurpunt Herent) bijna verdubbeld is bewijst dat de Herentse bevolking zich daar terdege van bewust is. Naast de reguliere beheerswerken in onze natuurgebieden die regelmatig in het weekend doorgaan met vrijwilligers hebben we ook een "Rimpelwerkgroep beheer" opgericht waarbij Herentenaars die tijdens de week een handje kunnen helpen welkom zijn , telkens op de eerste donderdag van de maand vanaf 9u30 (telkens halve dag).

We komen samen aan de Terumoweide, Groenstraat, tweehonderd meter voorbij de Kastanjebosstraat (waar je de wagen parkeert en de rest te voet aflegt). We gaan de vorig jaar aangeplante jonge bomen vrijzetten van hoog gras. een sikkel of snoeischaar meebrengen is nuttig!

Iedereen is welkom! Uiteraard hebben we een mondmasker aan bij aankomst, zodra iedereen verspreid bezig is kan dit even af, bij vertrek terug aan. We mogen het virus geen kansen geven!

Wie graag op de hoogte blijft van de werkdagen, ook voor de beheerswerken in het weekend

kan me een mailtje sturen, dan nemen we je op in de contactlijst: patrick.luyten@telenet.be

15 weergaven
bottom of page