top of page

Nieuws

Knuppelpad naar vogelkijkhut

Laatste stukje knuppelpad naar de vogelkijkhut afgewerkt

In 2019 heeft de intergemeentelijke landschapsploeg (het INL-team) in opdracht van de gemeente Herent en volgens de plannen van Joris de Coster (toenmalig coördinator van de beheerwerkgroep) een groot deel van het knuppelpad naar de vogelkijkhut in de Molenbeekvallei aangelegd. Dit werd op 15 september 2019 officieel ingehuldigd in aanwezigheid van vertegenwoordigers van de gemeentebesturen van Herent en Kortenberg.

Verleden week heeft het INL-team het laatste stukje aangelegd. Voortaan kan je – in nattere periodes – met droge voeten tot aan de vogelkijkhut geraken. De groenarbeiders hebben mooi werk geleverd. Het mag gezien worden.

Hieronder enkele sfeerfoto’s vóór (februari 2020) en na (mei 2020) de aanleg van het laatste puzzelstuk. Geniet ervan.

Chris Leflere

foto's klik hier.

91 weergaven
bottom of page