top of page

Nieuws

Versterk ons team: materiaalverantwoordelijke gezocht

Onze beheerwerkgroep is op zoek naar één of twee materiaalverantwoordelijken voor het onderhoud en herstel van ons groot en klein materiaal. Denk hierbij aan takkenscharen, rijven, spades, bosmaaiers en kettingzagen, maar ook aan het nazicht en (klein) onderhoud van onze tractor. Dit materiaal wordt ingezet tijdens de werkdagen van het beheerteam, van de rimpelwerkers of andere vrijwilligers in de Herentse natuurgebieden Kastanjebos, Molenbeekvallei en Ter Neppen. Deelnemen aan deze werkdagen (in de mate van het mogelijke) laat je zien wat de echte behoeften zijn van onze mensen op het terrein.

Heb jij een goed technisch inzicht en maak je graag je handen vuil? Wil je ons materiaal in topconditie houden? Stel je dan kandidaat. Het is niet nodig om het materiaal bij je thuis te bewaren. In afwachting van een eigen loods is het wel handig als je een werkplaats of garage hebt, maar ook onderhoud op verplaatsing is mogelijk. Onderhoudsmateriaal en andere onkosten worden uiteraard terugbetaald.

Interesse? Wil je meer info? Contacteer ons dan via beheerteamherent@outlook.be

29 weergaven
bottom of page