top of page

Nieuws

Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering

Zaterdagavond 25 januari 2020 om half zeven … samen met enkele vrijwilligers wordt de zaal in de Gemeenteschool Toverveld in Veltem klaar gemaakt voor de start van de algemene ledenvergadering van Natuurpunt Herent.

Tijdens de receptie werd ons een hapje en een drankje aangeboden.

Chris en Patrick namen het welkomstwoord daar de voorzitster Irmi ziek was. Aan de hand van een power-pointpresentatie werd 2019 voorgesteld. Chris nam het financiële voor zich, vervolgens gaf Raf meer uitleg over het beheer en zijn activiteiten en Jos besprak de aankopen van 2018 en 2019, gevolgd door de High Lights 2020.

Gerd Vanthienen stelde het bezoekerscentrum Groene Vallei voor en de activiteiten die zich er plaatsvinden.

Chris bedankte Joris, die niet aanwezig kon zijn, voor al het werk dat hij de voorbije jaren voor Natuurpunt Herent gedaan heeft als coördinator rond het beheer van de natuurgebieden, deze taak wordt verdergezet door Chris. Ria heeft de taak van penningmeester overgenomen sinds 1 januari 2020 en bedankte Chris voor al het werk als penningmeester.

Schepen van leefmilieu Jan Schelstraete nam nog even het woord en prees Natuurpunt Herent en zijn vrijwilligers voor hun inzet in de Herentse natuurgebieden.

Om de avond af te sluiten werden de magen rijkelijk gevuld met een uitgebreid buffet.

Link naar power-point

Meer foto's klik hier.

Hugo Bollion

29 weergaven
bottom of page