top of page

Nieuws

Vogelbescherming komt naar Vlaams-Brabant

Wolf Naya was de laatste maanden niet uit het nieuws weg te slaan. Maar wist je dat de wolf niet het enige roofdier is dat aan een opmars bezig is? En wat weten we na 40 jaar kerkuilenonderzoek over deze witte nachtbraker? Vogelbescherming komt tijdens haar landelijk tour ook naar Diest! We beginnen om 11u00 met een boeiende vogelwandeling door het Webbekoms Broek. En tijdens een informatieve namiddag zal bioloog Frederik Thoelen vervolgens de mysteries van onze roofdieren uit de doeken doen. En de geheimen van de kerkuil worden prijs gegeven door vogelringer en kerkuil onderzoeker Philippe Smets. Bovendien stellen de lokale afdelingen zichzelf aan je voor. Maak kennis met de veelzijdigheid van onze acties en natuurlijk ook met onze medewerkers. Je bent van harte welkom. Een gratis informatieve dag voor iedereen die meer over vogels en dieren in het wild te weten wilt komen. Lunch wordt voor deelnemers voorzien.

Datum: Zondag 27 mei 2018 van 11:00 – 15:00 uur

Locatie: Bezoekerscentrum Webbekoms Broek, Omer Vanaudenhovelaan 48, 3290 Diest

Meer info en inschrijven via: www.vogelbescherming.be of info@vogelbescherming.be

23 weergaven
bottom of page