top of page

Nieuws

Vegetarisch eetfestijn 25ste editie

Dit jaar mocht Natuurpunt-Herent zijn 25ste vegetarisch eetfestijn vieren en dit op 17 maart 2018. Dit kan alleen door een goede coördinatie, een kookploeg en veel helpende handen die samen één team vormen.

Al van in de voormiddag is men druk in de weer om de zaal en keuken klaar te hebben voor de middagshift. Vijf voor twaalf, kent iedereen zijn taak … dan kunnen we beginnen. De eerste eters komen rillende binnen. De temperatuur buiten schommelde rond het vriespunt, met daarbij horende een ijskoude oostenwind.

Met een drankje naar keuze en bijhorende amuse kon het eetfestijn beginnen. Een groene soep die zintuigen prikkelt zorgde er voor dat je warm kreeg. Onze creatieve kok vond een hippe kool met daarbij een romige aardappelboot en burgerlieve groenten. Als afsluiter kon je nog genieten van een rijkelijk dessertbuffet.

Alles verliep zonder problemen, ook tijdens de avondshift. Regelmatig moesten we de kok en zijn team proficiat wensen voor het lekkere eten. Ook over het snel opdienen waren de 310 eters tevreden.

Alvorens op te ruimen konden de vrijwilligers nog een stukje eten na een geslaagde en vermoeiende dag.

Foto's klik hier.

Leer meer over onze organisatie en onze activiteiten op http://www.natuurpunt-herent.be

3 juni 2018 – Walk for Nature – Bezoekerscentrum Groen Vallei Meer info op www.walkfornature.be

18 weergaven
bottom of page