top of page

Nieuws

Tijd voor een feestje!

20 januari 2018. Tijd voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Natuurpunt Herent. Dit jaar niet in Ratjetoe maar in het Bezoekerscentrum van de Groene Vallei in Erps-Kwerps. De zaal is mooi ingericht en ruim genoeg om een veertigtal genodigden een plaats te bieden.

Naar jaarlijkse gewoonte wordt het voorbije jaar overlopen, het beheer onder de loep genomen, de financiën uitgebeend, de jeugdwerking aanschouwelijk gemaakt om af te sluiten met een vooruitblik op 2018 gebracht door onze voorzitster Irmi. De schepen van Leefmilieu Luk Draye sluit af met goed nieuws over steun van de gemeente voor de realisatie van een verbinding tussen de Lodewijk van Veltemstraat en de vijver aan het spoor.

En dan mag het echte (eet)festijn beginnen: vegetarische burgers, spekpannenkoeken, slaatjes in alle kleuren en smaken en superlekkere desserten. Het Feestcomité heeft zijn naam weer alle eer aangedaan. Tegen sluitingstijd hebben de aanwezigen om af te ronden nog een liedje gezongen, want onze chef Pierre was net jarig geworden.

Foto's klik hier.

Chris Leflere

30 weergaven
bottom of page