top of page

Nieuws

Algemene kennisquiz

December, laatste maand van het jaar. Tijd om de algemene kennis te testen en dit met de jaarlijkse “Algemene kennisquiz” georganiseerd door Natuurpunt-Herent ten voordeel van de plaatselijke natuurreservaten “Kastanjebos, Molenbeekvallei & Ter Neppen”.

Al snel moesten de handen uit de mouwen gestoken worden tijdens het binnenkomen van de eerste deelnemers. Het was buiten tegen het vriezen af en de vraag naar een tas soep of koffie werd een feit.

Ook dit jaar konden we rekenen op onze quizmaster Marc Vangerven en werd hij bijgestaan door Filip Vandekeybus en een vijfkoppige jury.

Aan deelnemers kwamen we niet te kort, 53 ploegen van 5 personen.

De hersenen moesten dan ook tijdig gevoed worden met broodjes, chips en natuurlijk dit alles doorgespoeld. Dat was te merken aan de tap en in de keuken. Ook de afwassers hadden hun handen vol.

Dank aan de verscheiden sponsors voor de prachtige prijzen die elke deelnemer, naar keuze, mee naar huis kon nemen.

Zodra de deelnemers naar huis waren, moest nog de zaal opgeruimd worden. Gelukkig zijn er genoeg vrijwilligers om deze klus te klaren en konden deze ook naar huis.

Heb jij ook zin om mee te quizzen, noteer dan in uw agenda “zaterdag 1 december 2018”.

Op 14 januari 2018 onze frisse-neuswandeling, 17 maart 2018 vegetarische dag en onze maandelijkse activiteiten.

Dit alles kan je terugvinden op onze site www.natuurpunt-herent.be. Daar kan je ook steeds terecht voor meer uitleg, wandelwegen en foto’s.

Foto's klik hier.

19 weergaven
bottom of page