top of page

Nieuws

Algemene ledenvergadering

Zaterdag 21 januari 2017 was, naar jaarlijkse gewoonte, algemene ledenvergadering. Ook dit jaar had deze plaats in huize Beisem / Ratjetoe.

Nieuw dit jaar was een staande receptie met projectie.

Bij aankomst konden we dan ook eerst genieten van een drankje en een versnapering tijdens een gesprek met de aanwezigen. Bij de genodigden waren ook Jo De Clercq en Katleen D’Haese aanwezig.

Na ongeveer een uurtje gaf de voorzitster Irmgard het welkomstwoord en becommentarieerde zij het jaaroverzicht met behulp van een PowerPoint presentatie.

Na de voorzitster werd het woord aan Joris gegeven. Joris kwam ons, aan de hand van een PowerPoint presentatie, iets meer vertellen over Natuurbeheer. De twee PowerPoint ’s werden dit jaar door Hugo gemaakt.

Chris, de penningmeester, gebruikte een spiekbriefje om ons een correct financieel overzicht te geven. Patrick kwam het programma voor Natuurpunt-Herent 2017 uiteenzetten. Ook had hij nog een woordje uitleg over het Bezoekerscentrum Groene Vallei.

Het officiële gedeelte eindigde met de vraag aan het bestuur of zij hun huidige functies wilden verderzetten. Na de bevestiging werd aan elk bestuurslid gevraagd zich even voor te stellen, alsook hun functie binnen Natuurpunt. Ook Chris Steenwegen moest zich voorstellen.

Na het officiële gedeelte werden we door de voorzitster uitgenodigd om aan tafel te gaan. Bij een gezellig onderonsje konden we genieten van een rijkelijk en heerlijk buffet, met als afsluiter een dessertbuffet.

Tijdens het onderonsje werd er plots gezongen “ lang zullen ze leven …” . Er waren twee jarigen aanwezig namelijk Pierre en Anita. Over de leeftijd zullen we zwijgen. Proficiat beiden!

Foto's klik hier.

25 weergaven
bottom of page