top of page

Nieuws

Vegetarisch eetfestijn

Ook dit jaar organiseerde Natuurpunt – Herent een vegetarisch eetfestijn ten voordele van de natuurgebieden “Het Kastanjebos”, “De Molenbeekvallei” en “Ter Neppen”. Deze ging door op zaterdag 19 maart 2016.

Na weken voorbereiding, menu samenstellen, wie maakt wat klaar, wie kan mee komen helpen, enz. kon het eetfestijn van start gaan. Tijdens de middag verliep alles goed, maar ’s avonds …!

De avond begon met een verstopte wc. In de keuken ging één van de microgolfovens stuk, een andere werkte niet al te best met als gevolg: vertraging ten nadele van de gasten. Sommigen moesten lang wachten op hun eten. Dan maar iemand sturen om een paar extra microgolfovens. Alles bestaat uit drie zegt men altijd, de witte wijn is op.

Door de problemen met de microgolfovens had men in de keuken de handen vol. Driehonderdzesendertig maaltijden zijn door hun handen gegaan.

Over het eten zelf was iedereen gelijk, het was lekker en voldoende. Sommigen vroegen zelfs het recept van de vulling in de paprika en gaven een compliment aan de koks.

Na een zware en niet altijd evidente editie van ons vegetarisch etentje kon alles opgeruimd worden en konden we huiswaarts keren.

Met deze dag in het achterhoofd kunnen we aan de voorbereidingen van het vegetarisch eetfestijn “2017” denken.

Foto's klik hier.

25 weergaven
bottom of page