top of page

Nieuws

Een nieuwe website voor het nieuwe jaar!

natuurpunt_logo_herent_blauw.png

2015 nadert met rasse schreden en met het nieuwe jaar in aantocht kunnen we, met enige trots, onze nieuwe website aankondigen!

De oude website heeft gedurende vele jaren zijn trouwe diensten bewezen, maar beantwoordde niet meer aan de eisen van een moderne website. Gedurende het afgelopen jaar werd er hard gewerkt aan deze nieuwe website.

Op deze nieuwe site vind je uiteraard nog steeds info over onze natuurgebieden, activiteiten, het bestuur en informatie om zelf lid te worden. Daarnaast kan je op onze blog regelmatig nieuws en interessante of leuke weetjes ontdekken. Ook over de Groene Vallei en de jeugdwerking kom je alles te weten. Hier en daar moet deze website nog aangevuld worden, maar de belangrijkste info kan je al terugvinden.

Naast de website is Natuurpunt Herent ook aanwezig op Facebook en sinds kort kan je ons ook op Twitter volgen.

Je merkt het: In 2015 zal je niet aan ons kunnen ontsnappen!

Tot slot wensen we iedereen een zalige kerst en een gelukkig en gezond 2015!

Natuurpunt Herent

10 weergaven
bottom of page