top of page

zo 23 jun

|

Herent

Zomerse ontbijt- en picknickmanden

Geniet van de zomer en steun de natuur

Zomerse ontbijt- en picknickmanden
Zomerse ontbijt- en picknickmanden

Tijd en locatie

23 jun 2024, 08:30 – 11:00

Herent, Sport- en ontmoetingscentrum Warot, Warotstraat, 3020 Herent, België

Over het evenement

Geniet van de zomer en steun de natuur in Herent

Ook dit jaar kan je weer genieten van een heerlijk ontbijt of een zomerse picknick, met onze ontbijt- en picknickmanden.

We stelden een overheerlijke ontbijt- en picknickmand samen. Boordevol duurzame, lokale, biologische, huisgemaakte en/of fairtrade producten. De opbrengst gaat integraal naar de bescherming van de natuur in Herent.  

Nieuw: ochtendwandeling + picknick/ontbijt 

Dit jaar bieden we je de mogelijkheid om mee te doen met onze zomerse ochtendwandeling. Na de wandeling kan je samen met de andere deelnemers gezellig genieten van je bestelde ontbijt- of picknickmand(en).

Praktisch

Bestel je mand(en)

Bestellen doe je via het bestelformulier (link hieronder). Bij je bestelling duid je aan of je deelneemt aan de ochtendwandeling of dat je de bestelling komt ophalen aan ons afhaalpunt in Winksele (Warot). Na je bestelling ontvang je een e-mail met de betaalinstructies. Je bestelling is pas compleet wanneer we de betaling hebben ontvangen. Bestellen kan tot en met zondag 16 juni.

Afhalen

Je bestelling kan afgehaald worden in de Warotzaal (Warotstraat) in Winksele op zondag 23 juni tussen 8.30 uur en 11 uur.  

Zomerse ochtendwandeling

Neem je deel aan de zomerse ochtendwandeling, dan verwachten we je op zondag 23 juni aan de Benedictushoeve (Sint-Benedictusstraat 11, 3020 Herent). De wandeling start om 8 uur. Na de wandeling is er een picknick (of ontbijt) aan de Benedictushoeve. Voor bestek en bekers wordt gezorgd.

>>> Bestel hier je manden <<<

Deel dit evenement

bottom of page